Olaines panorāma
Eksotisko deju festivāls “Olaines ritmi”

Eksotisko deju festivāls “Olaines ritmi”

Eksotisko deju festivāls “Olaines ritmi”

Pagājušās nedēļas nogalē, 6. jūlijā, Olainē notika jau ceturtais eksotisko deju festivāls “Olaines ritmi”, ko organizēja Olaines deju kolektīvs “Oriental Flowers” sadarbībā ar Olaines Kultūras centru. Olaines Mežaparka estrādē ar aplausiem tika sagaidīti dalībnieki no Daugavpils, Siguldas, Dobeles, Rīgas, Mārupes un Olaines.

Šajā pasākumā Olaines iedzīvotājiem un viesiem tika dota iespēja ielūkoties radošajā un mākslinieciskajā deju pasaulē. Pat laikapstākļi priecēja un ļāva skatītājiem baudīt visu eksotisko deju krāšņumu – uz skatuves tika dejotas čigānu, kaukāziešu dejas, klasiskās Austrumu un folkloras dejas, bija arī šova deju priekšnesumi.

Festivāla mērķis ir attīstīt un popularizēt šos deju virzienus, draudzēties un dalīties pieredzē kolektīvu starpā, kā arī aicināt bērnus piekopt aktīvu dzīvesveidu caur deju. Tāpēc šo gadu kolektīvs “Oriental Flowers” pasludināja par bērnu gadu. Jaunākās kolektīva dalībnieces uzstājās gan Olaines novada svētkos, kas norisinājās maijā, gan arī šajā festivālā.

Festivāla izskaņā visi skatītāji tika aicināti uz skatuves dejot kopīgu deju ar pasākuma dalībniekiem, šogad tā bija Bolivudas stilā.

Milzīgs paldies visiem festivāla dalībniekiem, kolektīviem, kolektīvu vadītajiem un, protams, skatītājiem – bez jums mūsu festivāls neizdotos tik grandiozs! Atsevišķi vēlamies izteikt pateicību Olaines Kultūras namam un Olaines novada pašvaldībai par atbalstu šī festivāla rīkošanā!

“Malaces, “Oriental Flowers”! Sveicu kolektīva dalībnieces, kas piedalījās festivālā! Novēlu visām raitu tālāko attīstību ceļā uz jaunu dejošanas virsotņu sasniegšanu!”

Gaidām visus, kuri vēlas pievienoties mūsu draudzīgajam un radošajam deju kolektīvam! Informāciju atradīsiet tīmekļvietnē www.olaineskultura.lv.

Uz tikšanos festivāla “Olaines ritmi” piecu gadu jubilejā!

 

Deju kolektīva “Oriental Flowers” vadītāja Viktorija Maleniece